Animationsvideo

Forklar dit budskab kort og præcist med animationsvideo
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Animationsvideoer der skaber kunder

Som din video ekspert forstår vi hvad dine kunder vil se og høre. Vi skaber engagerede fortællinger gennem videoer, som fanger din målgruppes opmærksomhed. 

Med storytelling i din animationsvideo kan du kort og præcist fortælle hvem du er og hvad du tilbyder. 

Vi har over 15 års erfaring med at lave video og marketing, hvor du derfor ikke finder et bedre videohold til at lave din animationsvideo. 

Vores mange års erfaring med videoproduktion har gjort, at vi kan levere en super høj kvalitet til en rigtigt skarp pris.

Kom i kontakt med os i dag, og få professionel rådgivning til din næste video.

Derfor bør du få animationsvideo

Video er et velkendt markedsføring materiale, som har vist ekstraordinære resultater for mange virksomheder over hele verdenen. Med en animationsvideo kan du skabe en hurtigt og forstående budskab omkring problemet, løsningen og resultatet af dit produkt eller service. 

Ved at forklare budskabet klart og tydeligt, vil dine kunder på mindre end 1 minut allerede have forstået hvor fordelagtig din løsning er, og hvorfor de bør vælge dig. 

Uanset om du står med et produkt eller en service, så hører vi gerne fra dig. Hos Forretningsfilm forstærker vi dit firma med en professionel animationsvideo, uden at det er dyrt, tids- og ressourcekrævende.

Vi tilpasser enhver animationsvideo til den enkelte kunde, hvor vi sætter os grundigt igennem jeres brand identitet og den service / produkt i tilbyder. 

Når vi udvikler videoen, har vi jeres brand identitet og kommunikation i tankerne. Der skal ikke være den mindste tvivl om, at det er jer i videoen der bliver repræsenteret. Vi sørger for at skabe et resultat, som i kan bruge til at lukke flere kunder på.
animationsvideo
animationsvideo
animationsvideo
animationsvideo

Animationsvideo til alle typer virksomheder

Skal din hjemmeside have en animationsvideo? Uanset om du har en webshop, eller et håndværkerfirma, så kan vi med tryghed hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi producerer animationsfilm fra bunden af, så den netop passer ind til dit firma. 

Vi har i vores tid lavet animationsvideoer til 100-vis af glade kunder, som har hjulpet dem med at sprede deres budskab enkelt og præcist. Når du vælger at få lavet en animationsvideo, får du flere forskellige muligheder for at personliggøre den. 

Her får du muligheden for at vælge hvor lang den skal være, om den skal have undertekster samt en voice over og meget mere.

Med hjælp fra Forretningsfilm, gør vi din virksomhed synlig på nettet. Vi forklarer de svære budskaber enkelt og fremhæver de punkter som kan gøre potentielle kunder til rigtige kunder. 

Med en animationsvideo, øger i chancen for at jeres kunder lettere kan forstå jeres brand og produkt, via engagerende kommunikation der repræsentere jeres firma. 

En video skaber genklang hos målgruppen, da det er meget mere appallerende at se og mindeværdig i forhold til tekst. Som din samarbejdspartner hjælper vi dig med at ideudvikle og eksekvere din video så du kan få styrket dit brand. 

Med flere års erfaring i video branchen, har vi den rette ekspertise til at kunne tilbyde dig de mest kreative og professionelle løsninger, som du vil blive 110% tilfreds med. 

Ønsker du en skræddersyet pakke tilpassende din virksomhed, kan du kontakte os på vores tlf. 93 92 92 42 eller vores mailadresse kontakt@forretningsfilm.dk.

 

g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

Hvad er animation?

Animationsvideoer minder meget om tegnefilm, da man skaber en illusion til virkelighed. Her lader man tegningen virke levende ved at ændrer på bevægelser i hvert billede. Når videoen afspiller, vil det have en sammenhængende bevægelse. En animationsvideo kan bruges til flere forskellige formål som:
 • Branding
 • Produkt information
 • Vejledning
 • Intern træning
 • Virksomheds præsentationer
 

Med en animationsvideo sparer du tid og penge, da der ikke skal aftales noget shoot eller lokation med flere forskellige personer indblandet. Vi aftaler hvad du ønsker og hvilket budskab du gerne vil have fremhævet, så tager vi os af resten af opgaven. 

I en almindelig video skal du have samlet de forskellige nøglepersoner til shootet, hvor der skal filmes flere forskellige scener, også redigeres. Fordelen ved en animationsvideo er at vi sparer på alle de timer hvor der skal koordineres og filmes.

Hvis en animationsvideo kunne være noget for dig, så kontakt os allerede i dag.

Vi står for alt i din animationsvideo

Med en animation fra Forretningsfilm får du den fulde service. Vi gør processen glidende fra start til slut, så du kan fokusere på det du er bedst til. Vi hjælper med:

 • Opbygning af manuskript
 • Opbygningen af video
 • Voice over og underlægningsmusik

Vi skaber idéen til din animationsvideo eller viderebygger på din egen. Hvor vi derefter fører dig igennem hele processen, fra start til den færdige animation. Vi leverer det videoen i de ønskede formater, så du kan få glæde af en topprofessionelt resultat.

Vores animationsvideo priser

Vores Animationsvideoer inkluderer: 

 • Speak
 • Musik
 • Effekter
 • Manuskript 

Kort sagt er alt inkluderet i løsningen. 

Alt det får du for kun fra 4.000,- eks. moms. 

Prisen afhænger af længden på den ønskede video.

Ønsker du en skræddersyet pakke tilpassende din virksomhed, kan du kontakte os på vores tlf. 93 92 92 42 eller vores mailadresse kontakt@forretningsfilm.dk.

Derfor

skal du vælge os

Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din video.

Vores mange års erfaring med videoproduktion har gjort, at vi kan levere en super høj kvalitet til en rigtigt skarp pris.

Vores marketingbaggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du annoncerer på. Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn eller noget helt sjette,  så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange.

Med andre ord, kan du forvente at få en forretningsfilm, der sælger din forretning. Samt et dedikeret videohold der har en inderlig interesse i, at producere højkvalitetsvideo- og billedemateriale.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Skulle du stadig være i tvivl om, hvad den ideelle løsning er på din kommende videoproduktion? Så ring til os nu på telefon: 93 92 92 42. Så lover vi en 100% ærlig rådgivning og kompetent, faglig sparring.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en sølvpakke

   Tilvalg sølvpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder