Droneoptagelser

Droneoptagelser til din forretning

Med droneoptagelser kan du få nyt liv i din virksomheds visuelle kommunikation. Droneoptagelser kan skabe enestående billeder og film. Med droneoptagelser, vil du fange læseren i det højere luftlag, hvilket skaber en ny dimension og en mulighed for at fremvise produkter og omgivelser fra en spektakulær vinkel – samtidig med at det syner af storhed.

Dronefilm og billeder skaber en dragende effekt, da vi mennesker ikke er vant til at se det fra et perspektiv, som tilegner sig dyrene med vinger.

Oftest kombinerer man droneoptagelser med helt almindelige landjordsoptagelser, da det er supereffektivt til at skabe en fortælling tilpassende din virksomhed.

Droneoptagelser pris

7.500,-

Ekskl. moms

10.000,-

Ekskl. moms

15.000,-

Ekskl. moms

Tilvalg

Tilegner pakkerne ikke din virksomhed? – Så har du mulighed for at tilvælge specifikke optagelser og billeder, for at skabe det mest effektive produkt til netop din forretning.

Ønsker du en skræddersyet pakke tilpassende din virksomhed, kan du kontakte os på vores tlf. 93 92 92 42 eller vores mailadresse [email protected].

En værdifuld investering for din forretning

I mange år har videoproduktion og reklamer, været en effektiv måde at promovere sin virksomhed på.

At investere i den visuelle identitet for din virksomhed – kan virke uoverskueligt og omkostningsfuldt, da arbejde med dronefilm kræver de rigtige certificeringer og det rette udstyr.

Med droneoptagelser vil du skille dig ud fra mængde, ved at invitere dine seere på en enestående rejse i din virksomhed.

Overvejer din virksomhed at sætte gang i jeres visuelle identitet så anbefaler vi klart, at i nøje udvælger et bureau med de rette certifikater og har erfaring med dronefilm.

Case

Lind & Birkedal

YDERLIGERE INFORMATION

Lind og Birkedal er en håndværksvirksomhed der favner bredt.
I denne case skulle der for det første være fokus på tagdækning af eternittag, som er noget de er kendt for at mestre.

Når man skal skal præsentere et tag, så skal det selvfølgeligt gøres oppefra så man får skabt det her majestætiske look.

Derfor tilførte vi droneskudende, så vi kunne gøre denne reklamefilm til noget helt særligt.

Det var vigtigt for kunden og videoen, at vi fik præsenteret kontrasten imellem de helt rå spær og det nye flotte tag, derfor aftalte vi at de kun lagde halvdelen af taget inden vi kom.

Udover tagdækningen, ønskede de også, at gøre deres kunder opmærksomme på at de er så meget mere end bare tagdækning, hvorfor vi også fik filmet både gulvlægning og malerarbejde.

Videoen er planlagt, så alt kunne filmes på den samme lokation, på den måde kunne vi minimere eventuelle driftsforstyrrelser og holde en effektiv tidsplan.

Derfor skal du vælge os

Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din reklame film.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du ønsker at annoncere på. Vi har hjulpet over 1000 kunder over hele Danmark, hvor ligger nr. 1 blandt branchens bedste på Trustpilot.

Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende. Så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange.

Indhent et tilbud