Droneoptagelser

Droneoptagelser

Vis din forretning fra en anden vinkel med droneoptagelser
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Droneoptagelser til din forretning

Med droneoptagelser kan du få nyt liv i din virksomheds visuelle kommunikation.

Droneoptagelser kan skabe enestående billeder og film. Med droneoptagelser, vil du fange læseren i det højere luftlag, hvilket skaber en ny dimension og en mulighed for at fremvise produkter og omgivelser fra en spektakulær vinkel – samtidig med at det syner af storhed.

Dronefilm og billeder skaber en dragende effekt, da vi mennesker ikke er vant til at se det fra et perspektiv, som tilegner sig dyrene med vinger. 

Oftest kombinerer man droneoptagelser med helt almindelige landjordsoptagelser, da det er supereffektivt til at skabe en fortælling tilpassende din virksomhed.

Droneoptagelser pris

Vi tilbyder forskellige pakker, herunder. 

Tilegner pakkerne ikke din virksomhed? – Så har du mulighed for at tilvælge specifikke optagelser og billeder, for at skabe det mest effektive produkt til netop din forretning.

Her kan du tilvælge:

Ønsker du en skræddersyet pakke tilpassende din virksomhed, kan du kontakte os på vores tlf. 93 92 92 42 eller vores mailadresse kontakt@forretningsfilm.dk.

frank
drone
droneoptagelser
g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

En værdifuld investering for din forretning

I mange år har videoproduktion og reklamer, været en effektiv måde at promovere sin virksomhed på. 

At investere i den visuelle identitet for din virksomhed – kan virke uoverskueligt og omkostningsfuldt, da arbejde med dronefilm kræver de rigtige certificeringer og det rette udstyr.

Med droneoptagelser vil du skille dig ud fra mængde, ved at invitere dine seere på en enestående rejse i din virksomhed.

Overvejer din virksomhed at sætte gang i jeres visuelle identitet så anbefaler vi klart, at i nøje udvælger et bureau med de rette certifikater og har erfaring med dronefilm.
Afspil video

Lind & Birkedal

Lind og Birkedal er en håndværksvirksomhed der favner bredt.
I denne case skulle der for det første være fokus på tagdækning af eternittag, som er noget de er kendt for at mestre.

Når man skal skal præsentere et tag, så skal det selvfølgeligt gøres oppefra så man får skabt det her majestætiske look.

Derfor tilførte vi droneskudende, så vi kunne gøre denne reklamefilm til noget helt særligt.

Det var vigtigt for kunden og videoen, at vi fik præsenteret kontrasten imellem de helt rå spær og det nye flotte tag, derfor aftalte vi at de kun lagde halvdelen af taget inden vi kom.

Udover tagdækningen, ønskede de også, at gøre deres kunder opmærksomme på at de er så meget mere end bare tagdækning, hvorfor vi også fik filmet både gulvlægning og malerarbejde.

Videoen er planlagt, så alt kunne filmes på den samme lokation, på den måde kunne vi minimere eventuelle driftsforstyrrelser og holde en effektiv tidsplan.

Yderligere information

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk har vi mere end 15 års erfaring med både video og marketing. Med vores mange års erfaring, kan vi garantere for høj kvalitet til fordelagtige priser. 

Med andre ord, vil vi altså sørge for, at du får en forretningsfilm – som vil sælge din virksomhed. Vi har leveret mere end 250 videoproduktioner i form af reklamefilm og videoer.

Forretningsfilm tilbyder professionelle droneoptagelser til både store og små virksomheder.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en guldpakke

   Tilvalg guldpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder

   Book en sølvpakke

    Tilvalg sølvpakke

    Video optagelse

    Video efterbehandling

    Billeder