Dronevideo

Dronevideo

Vis din forretning fra en anden vinkel med dronevideo
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Professionel dronevideo med stor wow-effekt

Skal din næste virksomhedsvideo være spændende, give et godt personligt indtryk og være top lækker?

Så kan du med en dronefilm hos os få et skub i den professionelle retning og gøre jeres visuelle udtryk mere spændende.

Dronevideo er et fantastisk værktøj til at skabe spektakulære og imponerende billeder. Vi tilbyder professionel dronevideo, der giver din virksomhed eller organisation en helt unik og anderledes form for visuel kommunikation.

Vores professionelle dronevideoer kan skabes efter dine specifikke ønsker, og vi kan garantere en stor wow-effekt. Vi tilbyder mange forskellige muligheder, såsom fotografering af landmærker, byer eller store landskaber. Dronefilm er en fantastisk måde, at skabe videomarkedsføring på, som skiller din virksomhed ud fra mængden. 

Det giver dig mulighed for, at skabe et overblik over hvad du vil vise, ud fra helt nye vinkler. Hos os skaber vi en dronevideo af variation og blikfang, som gør det spændende for dine kunder at se videre på.

Vores dronevideoer leveres med en højkvalitetsoptagelse, hvilket gør det muligt at se alle detaljerne og lade dem komme til live. Vi tager også gerne fotos til brug sammen med videooptagelserne, så du kan få et fuldkomment produkt. 

Disse videoer er altid en showstopper på sociale medier. Med vores Platinpakke får du en komplet SoMe-pakke, så du samtidig får flere eksponeringer på de sociale medier, mens du forsat kan arbejde med, hvad du er god til.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en professionel dronevideo, der vil få andre til at blive imponeret.

reklamefilm til håndværkere

Fordele med dronevideo

Prisen på en dronevideo afhænger af størrelse, indhold og produktionstid. Vi tilbyder forskellige pakker, herunder.

Derfor skal du have dronefilm

Droneoptagelser kan også bruges til marketing og branding, og det er en god måde at skabe markedsføring på.

Vores dronevideoer har en høj kvalitet og optager i høj opløsning. Dette giver dig mulighed for at bruge dine optagelser til markedsføring og branding. Du kan bruge optagelserne til at skabe interesse og vise detaljerne, som ikke ville være mulige andre steder.

Dronevideoer har også en unik mulighed for at vise områder, der er vanskelige at nå til, og det giver dig en enestående mulighed for at præsentere produkter og tjenester.

Vælg os til dine næste videoproduktion hvis du ønsker at få lavet professionelt content til din markedsføring og branding. Vi har mange erfaringer og en professionel tilgang til det arbejde, vi udfører.

 

Overvejer din virksomhed at sætte gang i jeres visuelle identitet så anbefaler vi klart, at i nøje udvælger et bureau med de rette certifikater og har erfaring med dronefilm.

Dronevideo pris

Prisen på en dronevideo afhænger af størrelse, indhold og produktionstid. Vi tilbyder forskellige pakker, herunder.

Tilegner pakkerne ikke din virksomhed? – Så har du mulighed for at tilvælge specifikke optagelser og billeder, for at skabe det mest effektive produkt til netop din forretning.

Her kan du tilvælge:

Ønsker du en skræddersyet pakke tilpassende din virksomhed, kan du kontakte os på vores tlf. 93 92 92 42 eller vores mailadresse kontakt@forretningsfilm.dk.

droneoptagelser
drone
dronevideo
g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

Video content til sociale medier

Sociale medier er en af de bedste muligheder for at dele dronevideoer. Det giver en helt unik mulighed for at fange øjeblikke, som ellers aldrig ville være muligt.

Vores professionelle dronevideoer er designet til at skabe interesse og fanget interesse hos seerne, og vi har derfor mange erfaringer med dette. Vi har optaget videoer over alt fra events, koncerter, erhverv, landmærker, byer til store landskaber og bjerge.

Vores professionelle dronevideoer er lette at dele på sociale medier, og det gør det muligt at dele optagelserne hurtigt og nemt. Vi har video bearbejdningsfunktioner, der gør det muligt at skræddersy videoerne til netop den platform, som du ønsker at dele dem på.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få lavet et professionelt dronevideo, som du kan dele på dine sociale medier og fange kunder.

Afspil video
Lind & Birkedal

Lind og Birkedal er en håndværksvirksomhed der favner bredt.
I denne case skulle der for det første være fokus på tagdækning af eternittag, som er noget de er kendt for at mestre.

Når man skal skal præsentere et tag, så skal det selvfølgeligt gøres oppefra så man får skabt det her majestætiske look.

Derfor tilførte vi droneskudende, så vi kunne gøre denne reklamefilm til noget helt særligt.

Det var vigtigt for kunden og videoen, at vi fik præsenteret kontrasten imellem de helt rå spær og det nye flotte tag, derfor aftalte vi at de kun lagde halvdelen af taget inden vi kom.

Udover tagdækningen, ønskede de også, at gøre deres kunder opmærksomme på at de er så meget mere end bare tagdækning, hvorfor vi også fik filmet både gulvlægning og malerarbejde.

Videoen er planlagt, så alt kunne filmes på den samme lokation, på den måde kunne vi minimere eventuelle driftsforstyrrelser og holde en effektiv tidsplan.

Yderligere information

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk har vi mere end 15 års erfaring med både video og marketing. Med vores mange års erfaring, kan vi garantere for høj kvalitet til fordelagtige priser. 

Med andre ord, vil vi altså sørge for, at du får en forretningsfilm – som vil sælge din virksomhed. Vi har leveret mere end 250 videoproduktioner i form af reklamefilm og videoer.

Forretningsfilm tilbyder professionelle dronevideoer til både store og små virksomheder.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en guldpakke

   Tilvalg guldpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder

   Book en sølvpakke

    Tilvalg sølvpakke

    Video optagelse

    Video efterbehandling

    Billeder