Erhvervsvideo

Erhvervsvideo til online platforme

Er du kommet forbi en hjemmeside, som stråler igennem med en erhvervsvideo? En erhvervsvideo er en oplagt tilføjelse til virksomhedens hjemmeside da den giver en sjælden mulighed for, i levende billeder, at vise hvad det er virksomheden kan tilbyde.

Derfor er video en utroligt effektiv måde at få dit budskab, ydelse og professionalisme indenfor faget ud på. Du har mulighed for at præsentere din information og personliggøre dette på din helt egen måde. Her vil folk få et overblik over dine kompetencer, arbejdsopgaver og resultater.

Det er vigtigt, at det budskab man vil sprede, er visuelt tydeligt, når det skal kommunikeres via video. Vores 15 års erfaring har klædt os godt på til vores næste opgave.

Så har du en gennemtænkt en kommunikationsstrategi, som du ønsker, at vi skal filme – eller skal vi sparre med dig for at, få alt helt tydeligt kommunikeret? Hos Forretningsfilm står vi til rådighed, og får produceret den helt rigtig video til jer.

Læs mindre Læs mere

Fordele ved en erhvervsvideo

En professionelt produceret video kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud og tiltrække opmærksomhed på sociale medier og andre online platforme.
En erhvervsvideo kan hjælpe med at kommunikere din virksomheds værdier og mission på en engagerende og visuel måde, hvilket kan styrke dit brand image og differentiere dig fra konkurrenterne.
Videoindhold er mere engagerende end tekst og billeder alene, og kan hjælpe med at fastholde opmærksomheden fra potentielle kunder i længere tid.
En godt planlagt og målrettet erhvervsvideo kan hjælpe med at overbevise potentielle kunder om at prøve dine produkter eller tjenester, hvilket kan øge salget og indtjeningen.

Erhvervsvideoer kan også bruges til at træne og informere medarbejdere om forskellige processer og teknikker i virksomheden, hvilket kan forbedre produktiviteten og effektiviteten på arbejdspladsen.

Derfor kan en godt produceret erhvervsvideo være en god investering for din virksomhed på både kort og lang sigt.

Øg troværdigheden med en erhvervsvideo

Vi oplever, at det med at være på kamera, bliver mere og mere naturligt i vores hverdag – for alle mennesker. Vi er derfor blevet meget åben for at, modtage ny information via videoformatet. Med en erhvervsvideo, kan du skabe tillid, troværdighed og fremhæve din personlighed.

Denne form for kommunikation, har en positiv indflydelse på folk, som hjælper dem med at tage større beslutninger. Vi skaber ofte videoer fra folk i erhvervsbrancher, hvor det ofte et overvejelseskøb. Her vil kunder få et kendskab til jer, jeres fremgangsmåder og i sidste ende flotte resultater.

Folk, der ikke endnu har fundet deres fagmand, har nu mulighed for at, skabe et kendskab til jer uden. at have haft tidligere kommunikation. Det giver også din hjemmeside et mere æstetisk udseende, at du vælger at gå det ekstra op i, hvordan folk ser dig og din virksomhed.

Hvad er en erhvervsvideo?

En erhvervsvideo er en video, der er lavet med det formål at promovere et firma eller en virksomhed. Det kan være en reklamevideo, der viser produktet eller tjenesten, eller en virksomhedspræsentation, der viser virksomhedens værdier, mission og vision.

Erhvervsvideoer kan også bruges til at demonstrere en bestemt proces eller teknik eller som en del af en træningsvideo til medarbejdere.

En god erhvervsvideo skal være informativ, engagerende og professionelt produceret, så den skaber et positivt indtryk af virksomheden og dens produkter eller tjenester.

Det er vigtigt at overveje målgruppen og formålet med videoen før produktionen, så den kan tilpasses og målrettes for at opnå de ønskede resultater.

Hvad koster en erhvervsvideo?

Prisen på en erhvervsvideo afhænger af en række faktorer, såsom varigheden af videoen, omfanget af produktionen og de ønskede tilvalg. Hos Forretningsfilm tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til jeres behov og budget.

Vi tilbyder vores kunder muligheden for at tilvælge løsninger som voiceovers, billeder, og meget mere, der kan gøre jeres video endnu mere imponerende.

Vi er den bedste til prisen, fordi vi har en stor passion for videoproduktion og en dedikation til at levere et produkt af høj kvalitet. Vi har over 15 års erfaring med at skabe videoproduktioner, der imødekommer vores kunders behov og ønsker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi leverer en professionel og kreativ produktion af høj kvalitet. Kontakt os i dag for at få et tilbud på en erhvervsvideo til din virksomhed.

Læs mindre Læs mere

Byg selv din produktion

TILVALG

En erhvervsvideo består af en video på 45-60 sek m. royalty free musik.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Vi samarbejder med en række forskellige bureauer, men har stadig plads til flere. Kunne du tænke dig at høre om mulighederne, så kontakt os og lad os snakke sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Vores startpris er 6000,- hvor du får muligheden for at bygge videre på din videoproduktion med flere tilkøb.
Prisen på din videoproduktion vil dog altid variere altid efter størrelse og omfang.

Når aftalen er indgået, får du en bekræftelsesmail med tid og dato.

Film dagen

Vi har op til 4 ugers levering men vi bestræber os på at levere det indenfor 14 dage.

Herefter har du yderligere 14 dage til at komme med rettelser og feedback.

Det tager cirka 1,5-2 timer på dagen. Men dette afhænger meget af opgaven størrelse og omfang.

Nej – Vi er blot fluen på væggen som filmer din arbejdsdag.

Dog skal du forbedrede dig, såfremt at du skal tale i videoen. Det giver det bedste resultat.

Ydermere anbefaler vi at du får samtykke på dem der skal medvirke i videoen.

*Samtykkeerklæringen kan downloades i bunden af vores hjemmeside.

Du får fuld rettighed på det færdige materiale.

Man kan også få tilkøbt alle raw filer, som vil blive udleveret på en usb.

Vi opbevarer alle filer i 12 måneder på en lukket server. Hvorefter det vil blive slettet.

I modtager et WeTransfer link, hvor i kan downloade filerne ned.

Ønsker man at tilkøbe raw filerne, bliver det sendt med en USB til den ønsket adresse.

Ja det kan du, men vi anbefaler det ikke, da kvaliteten og udtrykket ofte ikke bliver ensartet.

Aflysning af video shoot skal ske 48 timer før.

Ellers vil der komme et gebyr på 1500 kr.

Indhent et tilbud