Eventfilm

Eventfilm til alle specielle events

Hos Forretningsfilm er vi eksperter i at fange de rette øjeblikke fra de rette vinkler, da vi har produceret 100-vis af eventfilm over hele landet. Vi har høj erfaring i at filme events, koncerter, arrangementer og meget mere.
Alt afhængig af hvilken type content, som i står, og vil have udarbejdet er der ikke det, som Forretningsfilm ikke kan hjælpe jer med.

Med os som jeres samarbejdspartner, skal i ikke tænke på andet end at dele jeres tanker og idéer med os. Vi står for hele processen fra start til slut, i skal bare læne jer tilbage, og nyde festen.

Vi forstår vores kunder

Vi har hos Forretningsfilm samarbejdet med mange kunder. Det er altid en vigtig del af vores arbejde at sætte os ind i vores kunders tanker og idéer. Vi har førhen arbejdet med mange forskellige typer content for alle vores kunder.

Det har været med til at give os et stort kendskab, og en bred viden om, hvilke detaljer der skal være stort fokus på for at fange de helt rigtige øjeblikke.

Med et stort speciale i at udarbejde eventfilm, kan vi i samarbejde udforme en perfekt eventfilm. Vi sammensætter en uforglemmelig aften i en enkel video, som i kan bruge som et minde, eller dele med resten af netværket. Vi tilbyder både eventfilm til private- og erhvervskunder.

Vær en del af projektet fra start

Hos Forretningsfilm har vi vores egen videoafdeling. Her arbejder vi på højtryk på at fremhæve alle de små, men vigtige detaljer.

Vi tror på, at vejen til den perfekte eventfilm er ved at have et tæt samarbejde med vores kunder under hele forløbet. Vi kan igennem dronevideoer, og mange andre professionelle midler udforme en eventfilm som dækker jeres behov og ønsker.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte os i dag for en uforpligtende samtale om dit projekt. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål eller informationer, som du står og mangler svar på.

Sådan foregår det

Det er vores erfaring, at planlæggelse er nøglen til et fantastisk output – derfor bruger vi vores tid på at planlægge ned til detaljen af hver optagelse. Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, forskellige målgrupper og mål at nå.

Derfor tilbyder vi:

  • Strategisk rådgivning
  • Koncept udvikling
  • Location scouting
  • Kamera opsætning - Vi sørger for alt kamera udstyr
  • Påbegyndelse af optagelser (2 timer)
  • Redigering af videoer & billeder
  • Du modtager dine videoer & billeder inden for 4 uger

Hvad koster en eventfilm?

Prisen på vores eventfilm kan variere meget fra opgave til opgave. Alt efter hvilken type videoer der skal skydes, over hvor mange dage, og hvor lang den skal være kan der være mange forskellige priser.

Vi prøver dog altid hos Forretningsfilm at være så konkurrencedygtige som muligt overfor vores kunder. Med det sagt laver vi aldrig content, som vi ikke har lagt 120% arbejdsindsats i.

Book jeres eventfilm

Står du og mangler et filmhold til jeres næste eventfilm? Hos Forretningsfilm hjælper vi jer igennem hele processen med at udarbejde en god og kreativ eventfilm, så i altid kan genopleve dette specielle øjeblik.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale omkring hvilke tanker og idéer i har gjort jer, og lad os i fællesskab skabe en unik og speciel eventfilm. Vi garanterer altid vores kunder for et veludført arbejde, og et resultat som både vi og i kan være glade for.

Indhent et tilbud