Reklamefilm til håndværkere

Vi tager os af din reklamefilm fra start til slut

Hos Forretningsfilm har vi vores egen in-house videoafdeling, hvor tager os af af hele produktionen, fra start til slut.

Vi hjælper med at frembringe alle de små detaljer, for at skabe engagerende indhold til dit brand og sociale mediesider.

Som kunde er du med i hele rejsen, fra koncept til optagelse og udgivelse.

På den måde sikrer vi en gennemsigtig kommunikation og at videoerne imødekommer dine behov og ønsker.

Bliv den foretrukne håndværker med en reklamefilm

Når kunder skal vælge en håndværker til at udføre specifikke opgaver, så er det ofte baseret på et tryghedsvalg.

Et godt håndværk skal nemlig udføres af erfarne og professionelle håndværker, som kan sørge for holdbare og kvalitetsrige resultater. Derfor indgår der mange overvejelser inden man vælger den rette håndværker.

Som din videograf, hjælper vi dig med at fremvise alle de vigtige aspekter, så du bliver deres foretrukne håndværker. Vi sørger for at jeres håndværksmetoder og ekspertise kommer til udtryk, på alle de rigtige måder via kameraet.

Vi fremmer din virksomheds identitet, så dine potentielle kunder kan danne sig et bedre billede af hvem i er og hvad i er i stand til at udføre.

Det sker ved at vi filmer teamet bag kulisserne i aktion, så potentielle kunder kan se hvordan i arbejder og hvordan forløbet foregår.

Det er med til at danne en større tryghedsramme for potentielle kunder, når de skal vælge en håndværker at samarbejde med.
På den måde får dine kunder en tryghedsgaranti for, at dit håndværk rammer hovedet lige på sømmet.

Fuld videoproduktion

Vi har tænkt på det hele

Hos Forretningsfilm hjælper vi dig med det hele. Vi tilbyder dig en nem tilgang til videoproduktion, hvor alt er gennemtænkt. Vi er altid gennemsigtige, både når det kommer til pris og produktion.

Du får en komplet forståelse af hvad vi nøjagtigt laver, samt hvordan dit budget bliver allokeret.

Sådan foregår det

Det er vores erfaring, at planlæggelse er nøglen til et fantastisk output – derfor bruger vi vores tid på at planlægge ned til detaljen af hver optagelse. Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, forskellige målgrupper og mål at nå.

Derfor tilbyder vi:

  • Strategisk rådgivning
  • Koncept udvikling
  • Location scouting
  • Kamera opsætning - Vi sørger for alt kamera udstyr
  • Påbegyndelse af optagelser (2 timer)
  • Redigering af videoer & billeder
  • Du modtager dine videoer & billeder inden for 4 uger

Indhent et tilbud