Reklamefilm til klinik

Professionel reklamefilm til klinik

Hos Forretningsfilm har vi vores egen in-house videoafdeling, hvor tager os af af hele produktionen, fra start til slut.

Vi hjælper med at frembringe alle de små detaljer, for at skabe engagerende indhold til dit brand og sociale mediesider.

Som kunde er du med i hele rejsen, fra koncept til optagelse og udgivelse.

På den måde sikrer vi en gennemsigtig kommunikation og at videoerne imødekommer dine behov og ønsker.

Skab trygge rammer med en reklamefilm til klinik

Når potentielle kunder søger efter en god klinik, så er det ofte baseret på et tryghedsvalg. Som kunde kigger man på ydelserne, ekspertisen og selve medarbejderne i klinikken.

Som din videograf sørger vi for at dække alle disse rammer på en visuel måde, der fremtræder professionelisme og tryghed. Med en video tager du dine potentielle kunder med på en kortere visuel rejse, hvor de kan få lov til at se hvordan hele klinik forløbet foregår.

Vores mål er at få jeres brand identitet til at skinne igennem kameraet og fremhæve jeres skarpeste teknikker, når i udfører klinik operationer. Vi sørger for at skabe det rette udtryk, der giver jeres potentielle kunder en større tryghed og optimisme til deres første besøg i klinikken.

Gør noget godt for dig selv, ved at gøre noget godt for din klinik.

Fuld videoproduktion

Vi har tænkt på det hele

Hos Forretningsfilm hjælper vi dig med det hele. Vi tilbyder dig en nem tilgang til videoproduktion, hvor alt er gennemtænkt. Vi er altid gennemsigtige, både når det kommer til pris og produktion.

Du får en komplet forståelse af hvad vi nøjagtigt laver, samt hvordan dit budget bliver allokeret.

Sådan foregår det

Det er vores erfaring, at planlæggelse er nøglen til et fantastisk output – derfor bruger vi vores tid på at planlægge ned til detaljen af hver optagelse. Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, forskellige målgrupper og mål at nå.

Derfor tilbyder vi:

  • Strategisk rådgivning
  • Koncept udvikling
  • Location scouting
  • Kamera opsætning - Vi sørger for alt kamera udstyr
  • Påbegyndelse af optagelser (2 timer)
  • Redigering af videoer & billeder
  • Du modtager dine videoer & billeder inden for 4 uger

Indhent et tilbud