Reklamefilm til livstil

Vi tager os af din reklamefilm til livstil fra start til slut

Hos Forretningsfilm har vi vores egen in-house videoafdeling, hvor tager os af af hele produktionen, fra start til slut.

Vi hjælper med at frembringe alle de små detaljer, for at skabe engagerende indhold til dit brand og sociale mediesider.

Som kunde er du med i hele rejsen, fra koncept til optagelse og udgivelse.

På den måde sikrer vi en gennemsigtig kommunikation og at videoerne imødekommer dine behov og ønsker.

Professionelle reklamefilm til livstil

Hos Forretningsfilm hjælper vi dig med hylde det gode liv, med grafiske visualiseringer der let kommunikere dit budskab til målgruppen.

Uanset om det er til lands, til vands eller i luften så er der ikke en opgave vi ikke påtager inden for livstil. Vi kommer helt tæt på og fanger de helt altafgørende øjeblikke, der fremvækker energien og følelserne bag oplevelsen.

Som din videograf skaber vi en i øjenfaldende video, der øger din synlighed på dine sociale kanaler. Der er ikke noget som et faldskærmsudspring der får din adrenalinen til at pumpe, en løbetur der får sveden frem på din pande, eller en gastronomisk oplevelse der får munden til at løbe i vand.

Vi visualisere hele oplevelsen, så din målgruppe selv kan se sig i momentet. Vi giver din målgruppe lysten til at deltage til alle de fremtidige arrangementer, du kommer til at holde. En ting er at kunne se det for sig – en anden ting er, at kunne visualisere sig selv på stedet.

Fuld videoproduktion

Vi har tænkt på det hele

Hos Forretningsfilm hjælper vi dig med det hele. Vi tilbyder dig en nem tilgang til videoproduktion, hvor alt er gennemtænkt. Vi er altid gennemsigtige, både når det kommer til pris og produktion.

Du får en komplet forståelse af hvad vi nøjagtigt laver, samt hvordan dit budget bliver allokeret.

Sådan foregår det

Det er vores erfaring, at planlæggelse er nøglen til et fantastisk output – derfor bruger vi vores tid på at planlægge ned til detaljen af hver optagelse. Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, forskellige målgrupper og mål at nå.

Derfor tilbyder vi:

  • Strategisk rådgivning
  • Koncept udvikling
  • Location scouting
  • Kamera opsætning - Vi sørger for alt kamera udstyr
  • Påbegyndelse af optagelser (2 timer)
  • Redigering af videoer & billeder
  • Du modtager dine videoer & billeder inden for 4 uger

Indhent et tilbud