Afspil video

Profilfilm

Fremvis din virksomhedsidentitet med en profilfilm

Leder du efter den perfekte profilfilm, der kan præsentere din virksomhed og jeres værdier for jeres kunder? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi specialiserer os i at skabe professionelle videoproduktioner, der samler essensen af jeres virksomhed i én overbevisende video.

Det er en fantastisk måde at give et dybere indblik i, hvem I er, og hvad I står for, alt sammen i en flot pakket video. Lyder det som noget for din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den perfekte videoløsning, der passer præcis til jeres behov.

Hvad er en profilfilm?

En profilfilm er en kort og fængende video, der præsenterer en person, virksomhed eller et produkt. Den viser, hvad der gør jer unikke, og hvorfor folk skal vælge netop jer. Det er en super måde at vise verden, hvem I er, og hvad I står for, på en personlig og engagerende måde.

Hvorfor er en profilfilm et must-have? Det er med til at skabe skabe en følelsesmæssig forbindelse mellem jer og jeres publikum. Det er jeres historie fortalt, på en visuel måde der både er ægte og indbydende.

  • Gør jeres brand levende og huskeligt.
  • Skubber til engagementet og får folk til at snakke med og om jer.
  • Spreder jeres budskab langt og bredt online.
  • Formidling af komplekse ideer i letforståelig form.
  • Øget tillid og troværdighed

Med andre ord, en profilfilm er jeres billet til at styrke jeres brand, engagere jeres publikum og fortælle præcis, hvorfor I er noget helt særligt.

Hvad indeholder en profilfilm?

I en profilfilm får I mulighed for at vise præcis det, I ønsker. Om I vil sætte spotlight på en enkelt medarbejder og deres rolle i firmaet, eller I ønsker at vise hele virksomheden fra sin bedste side, står vi klar til at hjælpe. Vores mål er at præsentere jer på den allerbedste måde og sikre, at jeres budskab kommer klart igennem.

En typisk profilfilm varer 1-2 minutter.

  1. Kontakt os med jeres ideer til den næste profilfilm.
  2. Planlægning: Vi lægger en plan sammen og sikrer, at jeres budskab og værdier kommer klart frem.
  3. Optagelse: Vi filmer på den lokation, I vælger, og fanger det vigtige.
  4. Redigering: Vores videografer redigerer filmen, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
  5. Levering: I får den færdige film inden for 4 uger.

Derfor skal du vælge os

Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din reklame film.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du ønsker at annoncere på. Vi har hjulpet over 1000 kunder over hele Danmark, hvor ligger nr. 1 blandt branchens bedste på Trustpilot.

Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende. Så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange.

Indhent et tilbud