Reklamefilm

Reklamefilm

Skab et stærkt image med professionelle reklamefilm
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Reklamefilm til din forretning

Har du brug for at skabe et stærkt budskab og styrke din virksomheds brand? Så er den perfekte løsning at lave en reklamefilm!

Ved at lave en reklamefilm kan du skabe et stærkt budskab og brande din virksomhed. Det gør du ved at fortælle din virksomheds historie, introducere de produkter og services du tilbyder og vise hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne.

Hos os er vi dedikeret til at lave reklamefilm, som fanger seerens opmærksomhed, får dem til at se og blande sig i din virksomheds historie. Vi vil hjælpe dig med at designe en film, der rammer din målgruppe, fortæller historien om din virksomhed og beholder seerens opmærksomhed.

Er du i tvivl omkring reklamefilmens muligheder eller mangler du ideer til reklame? – Så står vi klar til at give en 100% ærlig rådgivning.

Reklamefilm priser

Sølvpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 1.400,-

7.500,-

Ekskl. moms

Guldpakken

MEST POPULÆRE

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 2.000,-

10.000,-

Ekskl. moms

Platinpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 3.600,-

15.000,-

Ekskl. moms

Hvis ikke en af de 3 ovenstående pakker passer til dig
kan du fået et skræddersyet tilbud her

Hvad er en reklamefilm?

En reklamefilm er et kort videoklip, der primært bruges til markedsføring af produkter eller services. Disse videoer kan afspilles på tv, via internettet, på filmudstillinger eller andre steder. 

Reklamefilm er et effektivt middel til at få opmærksomhed omkring et produkt eller en service og giver brugeren mulighed for at lære om en virksomhed og hvad den har at tilbyde.

Vi hos Forretningsfilm tilbyder professionel produktion af reklamefilm, der får dit budskab igennem til seerne. Vores team af kreative producenter har mange års erfaring og kan hjælpe med at skabe reklamefilm, der passer til dine mål og budget.

Formidlingen af reklamer findes allevegne, eksempelvis i Tv’et, på Facebook, i radioen, på mobilenheder, apps, sociale medier og i det offentlige rum.

Da teknologien hele tiden er under udvikling, og mobil, tablets og andre gadgets er blevet en stor del af vores hverdag, er reklamebranchen nærmest eksploderet. 

Vi har erfaret, at en reklamevideo vil give dig og din virksomhed luft under vingerne og kan derfor er klart anbefale en reklameproduktion.

Ønsker du at gøre offentligheden opmærksom på dig eller din forretning, så kontakt forretningsfilm.dk.

g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

Produktion af reklamefilm

Når du ønsker at skabe effektive reklamekampagner, er det vigtigt at opnå det ønskede resultat med reklamefilm. Vi hjælper dig med at skabe reklamefilm, der er professionelle og kreative, og som fokuserer på din målgruppe. 

Vores reklamefilm kan bruges til at styrke din virksomheds synlighed og sætte fokus på dine produkter eller tjenester.

Med mange års erfaring indenfor produktion af reklamefilm, sikrer vi høj kvalitet og effektive resultater. Vi tilbyder en komplet produktion for det endelige resultat. Vores dedikerede team består af kreative medarbejdere, der sørger for at det hele går op i en højere enhed.

I postproduktionen arbejder vi med videoredigering og klipning, her vil vi vedligeholde en stærk kundekontakt – så du i sidste ende vil være tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at skabe den perfekte reklamefilm til din virksomhed!

Hvorfor skal du vælge os?

Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din reklame film.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du ønsker at annoncere på. Vi har hjulpet over 1000 kunder over hele Danmark, hvor ligger nr. 1 blandt branchens bedste på Trustpilot.

Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende. Så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange.

 

Videoproduktion
Reklamefilm
Produktion af virksomhedsfilm
IMG_5329

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en sølvpakke

   Tilvalg sølvpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder

   Book en guldpakke

    Tilvalg guldpakke

    Video optagelse

    Video efterbehandling

    Billeder

    Book en platinpakke

     Tilvalg platinpakke

     Video optagelse

     Video efterbehandling

     Billeder