Rekrutterings-video

Rekrutteringsvideo

Formidl dit budskab med en profilfilm

Står du og mangler en video til at tiltrække mulige kandidater til rekruttering i din virksomhed? Så kan en rekrutteringsvideo måske være noget for dig.

En rekrutteringsvideo, giver kandidaterne et forhåndsindtryk af, hvad din virksomhed repræsenterer. Man kan med andre ord kalde det for en salgsvideo, som skal sælge dit produkt – den ledige stilling i din virksomhed.

Hvad er en rekrutteringsvideo?

En rekrutteringsvideo er, som navnet antyder, en video der bruges til at tiltrække potentielle ansøgere til en stilling i din virksomhed. Videoen kan vise arbejdsmiljøet, kulturen, arbejdsopgaverne og fordelene ved at arbejde i virksomheden. Formålet er at give en god forståelse af, hvad jobbet og arbejdspladsen indebærer og på den måde øge interessen for jobbet og antallet af ansøgere.

En rekrutteringsvideo kan deles på forskellige platforme, såsom virksomhedens hjemmeside, sociale medier eller jobportaler. En video er et enestående værktøj til at fortælle en fængende historie.
Igennem de seneste år har mange virksomheder gjort brug af rekrutteringsvideo, da det er en fantastisk måde hvorpå man kan fortælle en historie eller give et øjebliksbillede indenfor begrænset tid.

Ydermere er det en effektiv måde at nå ud til de yngre kandidater, som prioriterer værdier som arbejdsmiljø og CSR-strategi over værdier som fx løn.

Man kan i en rekrutteringsvideo, selv stå for hvilken vinkel på videoen man gerne vil have. På den måde kan man bedre ramme den målgruppe som man søger til den pågældende stilling.

Søger man f.eks. en kandidat til at påtage sig stillingen som marketing manager, så kan det være en fordel at vise kontormiljøet, og de fordele som kunne være ved netop den stilling. På den måde får man skabt interesse for den enkelte stilling, hvilket kan resultere i mange ansøgere.

Du kan altid kontakte os hvis du har andre ønsker til din video, så skal vi nok få skræddersyet en løsning som passer til netop dine behov.

Læs mindre Læs mere

Rekrutteringsvideo tilpasset til jeres behov

Hvis din virksomhed er i rekrutteringsfasen, og skal have påtaget nogle forskellige stillinger, så kan vi helt klart hjælpe jer. Vi hos Forretningsfilm specialiserer os indenfor videoproduktion, og har over 15 års erfaring indenfor området.

Dette betyder at vi kan producere en video til din virksomhed efter behov og ønsker, og alt efter hvilken vinkel på videoen i ønsker. Herunder kan man nævne en rekrutteringsvideo, som vi har meget erfaring indenfor. Hos Forretningsfilm tager vi dig trygt igennem processen, så vi får en video lige efter jeres ønsker.

Den teknologiske udvikling er frembrusende, og har været igennem de seneste mange år, derfor er det vigtigt at man hopper med på bølgen. Det er altså ikke nok med et jobopslag i den lokale avis. Derfor er vi sat i verden, for at hjælpe virksomheder med at hoppe med på bølgen, og på den måde være mere moderniseret.

De nyere generationer bliver mere og mere digitale, og derfor skal man ramme denne målgruppe igennem den digitale verden. Her kan man ydermere markedsføre sin video på relevante medier for at ramme den ønskede målgruppe.

Man kan med fordel markedsføre på sociale medier, såsom Facebook, Instagram, Tiktok og Youtube. Herunder kan medier som Google og Linkedin også være fordelagtige.

Vores proces starter typisk med en dialog om dit projekt. Her sætter vi os, og snakker om jeres ideer med projektet og hvilke ønsker i har med videoen.

Vi aftaler som regel hvilke redskaber der skal bruges til produktionen, lokation, baggrundsmusik mm. Hvis du derudover har nogle bestemte ideer eller behov som vi i forvejen ikke tilbyder, så er vi meget fleksible og altid klar til at lytte.

Hvis dette lyder som noget for dig, så er i altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, så vi sammen kan finde en løsning der passer dig og din virksomhed.

Læs mindre Læs mere

Rekrutteringsvideo pris

Inden for videoproduktion varierer prisen på en rekrutteringsvideo i forhold til flere faktorer, herunder længden af videoen, produktionsomfanget samt de ønskede tilføjelser.

Hos Forretningsfilm er vi eksperter i at tilpasse vores løsninger til vores kunders specifikke behov og budget, hvilket giver os mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder vores kunder muligheden for at inkludere yderligere elementer, såsom voiceovers og billeder, for at skabe en mere imponerende video.

Med mere end 15 års erfaring i at imødekomme vores kunders ønsker og behov, har vi opbygget en stor passion for videoproduktion og en høj dedikation til at levere produkter af høj kvalitet, som er den bedste pris på markedet.

Vi er stolte af at levere professionelle og kreative produktioner, der samtidig er konkurrencedygtige prissat. Hvis du ønsker at få et tilbud på en profilfilm til din virksomhed, så kontakt os i dag.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Vi samarbejder med en række forskellige bureauer, men har stadig plads til flere. Kunne du tænke dig at høre om mulighederne, så kontakt os og lad os snakke sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Vores startpris er 6000,- hvor du får muligheden for at bygge videre på din videoproduktion med flere tilkøb.
Prisen på din videoproduktion vil dog altid variere altid efter størrelse og omfang.

Når aftalen er indgået, får du en bekræftelsesmail med tid og dato.

Film dagen

Vi har op til 4 ugers levering men vi bestræber os på at levere det indenfor 14 dage.

Herefter har du yderligere 14 dage til at komme med rettelser og feedback.

Det tager cirka 1,5-2 timer på dagen. Men dette afhænger meget af opgaven størrelse og omfang.

Nej – Vi er blot fluen på væggen som filmer din arbejdsdag.

Dog skal du forbedrede dig, såfremt at du skal tale i videoen. Det giver det bedste resultat.

Ydermere anbefaler vi at du får samtykke på dem der skal medvirke i videoen.

*Samtykkeerklæringen kan downloades i bunden af vores hjemmeside.

Du får fuld rettighed på det færdige materiale.

Man kan også få tilkøbt alle raw filer, som vil blive udleveret på en usb.

Vi opbevarer alle filer i 12 måneder på en lukket server. Hvorefter det vil blive slettet.

I modtager et WeTransfer link, hvor i kan downloade filerne ned.

Ønsker man at tilkøbe raw filerne, bliver det sendt med en USB til den ønsket adresse.

Ja det kan du, men vi anbefaler det ikke, da kvaliteten og udtrykket ofte ikke bliver ensartet.

Aflysning af video shoot skal ske 48 timer før.

Ellers vil der komme et gebyr på 1500 kr.

Indhent et tilbud