Teamet

Teamet

Se teamet bag Forretningsfilm
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Frank L. Nielsen

Direktør & medejer

Frank L. Nielsen

Frank Nielsen er 37 år og direktør samt medejer af Forretningsfilm. Frank er det primære ansigt udadtil og ligeledes ham der er i daglig dialog med vores kunder. Ud over at have salg og markedsføring som sit primære fokusområde, er han dybt passioneret omkring den kreative del og storyboard. Altid fyldt med go ́ energi og godt humør.

Emil B. Hansen

Videograf & Medejer

Emil B. Hansen

Emil er 25 år, videograf, husets tekniske mand og medejer af Forretningsfilm. Emil er det, man kan kalde en vaskeægte nørd. Han elsker alt ved kameraer og generelt videoudstyr. Emil har ansvaret for lagerstyring af alle vores kunders materiale og vedligeholdelse af udstyr. Han er certificeret dronepilot og ham der oplærer alle nye videografer i flyvning. Det er ligeledes ham som tager sig af alle kunder på Fyn og i Jylland.

Lucas B. Olsen

Creative Director & Medejer

Lucas B. Olsen

Lucas er 27 år og er vores kvalitetskontrollør. Som Creative Director har han til opgave at sikre, at vores visuelle udtryk altid er i den samme høje kvalitet som vi ønsker. Han har levet af at lave video i 11 år og har altid gået sine egne veje. Ligeledes er det Lucas som står for oplæring af alle nye videografer.

Simon Ly

Videograf & Content Creator

Simon Ly

Simon er 32 år og vores primære fotograf i København og resten af Sjælland. Han er super vellidt blandt vores kunder med sin professionelle fremtoning og altid afslappede stil. Simons passion for video kommer især til udtryk når han får lov til at være kreativ og guide folk. Han er ligeledes klipper og ansvarlig for vores in-house content.

Martin Ø. Larsen

Salgskonsulent & mødebooker

Martin Ø. Larsen

Martin er 38 år og er ansat i flexjob grundet muskelsvind. Martin er uddannet sælger og har arbejdet indenfor faget i et utal af år. Han er definitionen på en top modernet sælger anno 2022. Han bygger al forretning på netværk og generelt gode relationer. Hans hoved er skruet godt på og han er utrolig kreativ. Vi har endnu ikke oplevet en kunde, som ikke har haft en god oplevelse med Martin i røret.

Magnus Cadovius-Kay

In-house Content Creator

Magnus Cadovius-Kay

Magnus er 15 år og ansat som ungarbejder i Forretningsfilm som bl.a. In-house Content Creator. Han er hos os ca. 2 gange om ugen hvor han filmer content til vores egne sociale medier og enkelte samarbejdspartnere. Magnus er ung og kreativ og vi nyder godt af hans nysgerrighed og evner. Derudover flyver han drone.
g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

En værdifuld investering for din forretning

I mange år har videoproduktion og reklamer, været en effektiv måde at promovere sin virksomhed på. At investere i den visuelle identitet for din virksomhed – kan virke uoverskueligt og omkostningsfuldt, da arbejde med dronefilm kræver de rigtige certificeringer og det rette udstyr. Med droneoptagelser vil du skille dig ud fra mængde, ved at invitere dine seere på en enestående rejse i din virksomhed.
Overvejer din virksomhed at sætte gang i jeres visuelle identitet så anbefaler vi klart, at i nøje udvælger et bureau med de rette certifikater og har erfaring med dronefilm.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en sølvpakke

   Tilvalg sølvpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder