Videoproduktion Odense

Del dit budskab med en skarp videoproduktion i Odense

Med en velproduceret video, vil du fange interessen hos modtageren – samtidig med at det syner af storhed.

Sidder du med en fantastisk idé, en inspirerende historie, en banebrydende vision, eller et produkt, du brænder for at dele? En video er den perfekte måde at gøre det på, fordi den nemt kan spredes på tværs af forskellige platforme. Og det er her, vi hos Forretningsfilm kommer ind i billedet. Vi er eksperter i at formidle dit budskab og sørge for, at dine videoer rammer lige der, hvor de skal, på de mest effektive platforme.

Med vores omfattende erfaring og de rette certificeringer er vi klædt på til at tilbyde dig en videoproduktion, der ikke bare fortæller din historie, men som også sælger din virksomhed på den bedst mulige måde.

Lad os hjælpe dig med at omdanne din vision til virkelighed og skabe videoer, der virkelig gør en forskel.

Professionelt videomateriale til de sociale kanaler

Mangler du ideer til din videoproduktion i Odense? – Det kan være svært at instruere en video på egen hånd, så hvorfor ikke lade professionelle om det?

Hos Forretningsfilm har vi igennem tiden hjulpet mere end 1000 virksomheder med deres videoproduktion. Når du skal have lavet en video, er det essentielt at budskab, målgruppe og formål er på plads.

Formålet finder du i det problem, som du ønsker en videoproduktion kan hjælpe med at løse. Budskabet afhænger af hvilken video, du ønsker at få produceret, det kan eksempelvis være en reklamefilm, virksomhedsfilm, profilfilm, brandingfilm eller noget helt andet.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål som du ønsker svar på? – Så tøv ikke. Vi står altid klar til at give dig en 100% ærlig rådgivning.

Hvad kan en videoproduktion i Odense gøre for dig?

En video er sammenlignet med billeder helt eminent til at fange opmærksomhed hos seeren. Hele 25% af alle besøgende mister interessen, hvis ikke der er en video integreret på siden.

Med en videoproduktion i Odense, København, Århus eller Aalborg har du mulighed for at belyse et bestemt budskab, produkt eller ydelse.

At have en video eller film på dit website kan også give dig en fordel i søgemaskinernes verden, ofte resulterende i bedre placeringer på Google. Så hvis du overvejer en videoproduktion i Odense, er det vigtigt at vælge et team, der ikke bare har de rette certificeringer, men også masser af erfaring.

Lad os hjælpe dig med at skabe en video, der ikke bare fortæller din historie, men som også booster din online tilstedeværelse. Kontakt os for en videoproduktion, der virkelig kan gøre en forskel

Videomarkedsføring

Uanset hvad du gerne vil formidle i din video, er det vigtigt at finde det rigtige fokuspunkt – så dit budskab skinner tydeligt og professionelt igennem. Det kan være omkostningsfuldt at være konkurrencedygtig på de sociale medier. Mange virksomheder bruger store pengesumme på online markedsføring, og det kan derfor være svært at følge med. Videoer er i dag nemme at dele hvilket gør videoer til et helt unikt salgsværktøj.

Hos Forretningsfilm har vi de rette certificeringer til bl.a. at skyde droneoptagelser, som er fænomenale til at skabe en drivende effekt hos modtageren, da du fanger seeren i det højere luftlag. 

Statistikker viser at seere husker 95% af dit budskab, når det serveres igennem en velproduceret video. Endvidere siger 68%, at de foretrækker at lære om et produkt eller en ydelse igennem en video. Hele 87% af virksomheder bruger video som marketingsværktøj.

Hos Forretningsfilm kan vi altid hjælpe dig, uanset hvilken videoproduktion du er på udkig efter. Vi har igennem tiden produceret utallige videoproduktioner.

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk har vi mere end 15 års erfaring med videoproduktion og marketing. Vores mange års erfaring sikrer dig en videoproduktion, som sælger din forretning.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du annoncerer på. Uanset om det er din hjemmeside, YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende.

Vores dygtige videohold er landsdækkende, så uanset hvor i landet du er – så har vi en professionel videograf klar til at rykke ud. Vælger du Forretningsfilm.dk til videoproduktion i Odense, er du garanteret et godt resultat, hver gang.

Vi står altid klar til at give en 100% ærlig rådgivning til din videoproduktion i Odense.

Indhent et tilbud