Videoproduktion Odense

Videoproduktion Odense

Løft din forretnings visuelle kommunikation
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Del dit budskab med en videoproduktion i Odense

Med en velproduceret video, vil du fange interessen hos modtageren – samtidig med at det syner af storhed.

Du sidder måske med en god ide, historie, vision eller et produkt du gerne vil dele med omverdenen. Her er en video eminent, da den kan deles på tværs af platforme – Forretningsfilm.dk kan hjælpe med at formidle dit budskab, samtidig med at dine videoer bliver publiceret på de rette platforme.

Hos Forretningsfilm.dk har vi stor erfaring og de rette certificeringer til at sikre dig en videoproduktion, som sælger din virksomhed.

Hvad koster en videoproduktion i Odense?

Sølvpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 1.400,-

7.500,-

Ekskl. moms

Guldpakken

MEST POPULÆRE

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 2.000,-

10.000,-

Ekskl. moms

Platinpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 3.600,-

15.000,-

Ekskl. moms

Hvis ikke en af de 3 ovenstående pakker passer til dig
kan du fået et skræddersyet tilbud her

Video som fortæller din historie

Hvad vil du belyse i din video?

Mangler du ideer til din videoproduktion i Odense? – Det kan være svært at instruere en video på egen hånd, så hvorfor ikke lade professionelle om det?

Hos Forretningsfilm.dk har vi igennem tiden hjulpet mere end 250 virksomheder med deres videoproduktion. Når du skal have lavet en video, er det essentielt at budskab, målgruppe og formål er på plads.

Formålet finder du i det problem, som du ønsker en videoproduktion kan hjælpe med at løse. Budskabet afhænger af hvilken video, du ønsker at få produceret, det kan eksempelvis være en reklamefilm, virksomhedsfilm, profilfilm, brandingfilm eller noget helt andet.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål som du ønsker svar på? – Så tøv ikke. Vi står altid klar til at give dig en 100% ærlig rådgivning.

Hvad kan en video-produktion i Odense gøre for dig?

En video er sammenlignet med billeder helt eminent til at fange opmærksomhed hos seeren. Hele 25% af alle besøgende mister interessen, hvis ikke der er en video integreret på siden.

Med en videoproduktion i Odense, København, Århus eller Aalborg har du mulighed for at belyse et bestemt budskab, produkt eller ydelse.

Vi alle elsker videoer, inkl. Google.

Har du en video eller film på dit website, vil det ofte resultere i bedre placeringer på Google.

Er du på udkig efter en videoproduktion i Odense, anbefaler vi, at du vælger et videohold med de rette certificeringer og erfaring. 

frank
drone
droneoptagelser
g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

Videomarkedsføring

Uanset hvad du gerne vil formidle i din video, er det vigtigt at finde det rigtige fokuspunkt – så dit budskab skinner tydeligt og professionelt igennem. Det kan være omkostningsfuldt at være konkurrencedygtig på de sociale medier. Mange virksomheder bruger store pengesumme på online markedsføring, og det kan derfor være svært at følge med. Videoer er i dag nemme at dele hvilket gør videoer til et helt unikt salgsværktøj.

Hos Forretningsfilm.dk har vi de rette certificeringer til bl.a. at skyde droneoptagelser, som er fænomenale til at skabe en drivende effekt hos modtageren, da du fanger seeren i det højere luftlag. Statistikker viser at seere husker 95% af dit budskab, når det serveres igennem en velproduceret video. Endvidere siger 68%, at de foretrækker at lære om et produkt eller en ydelse igennem en video. Hele 87% af virksomheder bruger video som marketingsværktøj.

Hos Forretningsfilm.dk kan vi altid hjælpe dig, uanset hvilken videoproduktion du er på udkig efter. Vi har igennem tiden produceret utallige videoproduktioner, herunder:

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk har vi mere end 15 års erfaring med videoproduktion og marketing. Vores mange års erfaring sikrer dig en videoproduktion, som sælger din forretning.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du annoncerer på. Uanset om det er din hjemmeside, YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende.

Vores dygtige videohold er landsdækkende, så uanset hvor i landet du er – så har vi en professionel videograf klar til at rykke ud. Vælger du Forretningsfilm.dk til videoproduktion i Odense, er du garanteret et godt resultat, hver gang.

Vi står altid klar til at give en 100% ærlig rådgivning til din videoproduktion i Odense.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en sølvpakke

   Tilvalg sølvpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder

   Book en guldpakke

    Tilvalg guldpakke

    Video optagelse

    Video efterbehandling

    Billeder

    Book en platinpakke

     Tilvalg platinpakke

     Video optagelse

     Video efterbehandling

     Billeder