Virksomhedsfilm

Professionel virksomhedsfilm

Leder du efter nye måder at promovere din virksomhed på? Så kan en virksomhedsfilm være løsningen for dig.

Er du på udkig efter en professionel film, der præsenterer dit firma? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et team af dygtige kamerafolk og producenter her på vores firma, der kan hjælpe dig med at skabe en unik og professionel film.

Vi har mange års erfaring med at lave virksomhedsfilm, der forbedrer dit image og giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed bedre. Vi er specialister i at skabe film, der fanger opmærksomheden hos seeren, så du kan præsentere din virksomhed på den bedst mulige måde.

Vores team består af kreative og professionelle mennesker, der har den rette ekspertise og erfaring med at skabe et professionelt videoindhold. Vi sørger for, at dit brand bliver præsenteret korrekt, så du kan tiltrække flere kunder.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at drage fordel af vores professionelle virksomhedsfilm. Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomhedsfilm til din forretning

I dag vælger mange virksomheder at få produceret en virksomhedsfilm – også kaldet corporate film, profilfilm eller præsentationsfilm. Disse film fortæller oftest om virksomhedens historie, produkter eller services. Virksomhedsfilm er supereffektive til at ramme mange forskellige målgrupper, eksempelvis kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Virksomhedsfilm kan styrke din virksomheds markedsføring og kommunikation. Vi tilbyder professionel produktion af virksomhedsfilm, der viser, hvem du er og hvad du står for.

Vi kan skræddersy din virksomhedsfilm til at fortælle historien bag din virksomhed, give et indblik i din kultur og skabe en stærk forbindelse mellem virksomheden og kunderne. Vi kan også hjælpe dig med at nå dine mål og øge salget med en virksomhedsfilm der får din virksomhed til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Med en velproduceret virksomhedsfilm på din hjemmeside eller andre medier, syner det af storhed. Størstedelen af den målgruppe du ønsker at ramme, vil finde dig mere interessant – samtidig med at de bliver sat ind i din virksomheds værdier og formål.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en professionel virksomhedsfilm, der giver dit brand en unik stemme.

Fordele ved en virksomhedsfilm

Virksomhedsfilm er blevet et af de mest effektive markedsføringsværktøjer, som du kan bruge til at promovere din virksomhed.

En virksomhedsfilm er en kort visuel præsentation af din virksomhed, der hjælper kunder med at forstå dit produkt eller din service.

Der er mange fordele ved at lave en virksomhedsfilm. Det kan hjælpe med at præsentere din virksomheds produkter eller services på en attraktiv måde.

Det kan også bruges til at skabe et brandimage og hjælpe med at skabe en følelse af loyalitet hos kunderne.

Ved at bruge en virksomhedsfilm kan du også gøre det lettere for kunderne at forstå og huske dit produkt eller service. Det kan også bruges til at nå et bredere publikum og give et mere professionelt og pålideligt udtryk.

Hvad er en virksomhedsfilm?

Virksomhedsvideo er en promoveret film, som er nøje udviklet til at skabe opmærksomhed omkring et bestemt produkt eller ydelse. Der findes forskellige former for virksomhedsfilm, herunder – Præsentationsfilm, brandingfilm og profilfilm.
Denne film er for dig, som ønsker at præsenterer et bestemt budskab eller produkt – I præsentationsfilmen, bliver der appelleret meget med følelser.
Ønsker du at promovere dit brand? Så er brandingfilmen noget for dig. Her fokuserer vi på at skabe en personlig fortælling om din virksomheds grundide og vision.
Det helt centrale ved en profilfilm er, som ordet antyder at fremvise virksomhedens bagvedliggende profil.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Forretningsfilm har vi mere end 15 års erfaring med produktion af alle former for film, videoer og marketing. De mange års erfaring har gjort, at vi altid kan levere et stærkt produkt i super høj kvalitet.

Vælger du at få produceret en virksomhedsfilm af vores dedikeret videohold, kan vi garantere for et godt resultat – og en virksomhedsfilm som sætter gang i din forretning.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Case

Pensam Bank

YDERLIGERE INFORMATION

De fleste Danskere kender Pensam Bank. Pensam kontaktede os da de ønskede, at få flere nye kunder i deres bankforretning.

Derfor lavede vi en præsentations video af Pensam Bank.

Men da en Bank generelt ikke er den mest visuelle type forretning, var det vigtigt at vi fik forklaret budskabet.

Det løste vi med et manuskript der forklarede fordelene, ved at være kunde i Pensam Bank. Da FOA kunder har ekstraordinære fordele i Pensam, gav det rigtigt god mening, at lave dem til den primære målgruppe for videoen. Manuskriptet blev læst op af en karismatisk speaker.

Langt de fleste mennesker har dog ikke har lyd på de videoer de ser på hjemmesider, og sociale medier. Så for at sikre at budskabet trængte igennem til alle, fik vi lagt undertekster på.

Da vi havde leveret reklamefilmen, besluttede vi i fællesskab, at det gav mening at understøtte budskabet med en kundevideo fra en glad Pensam kunde.

Fordelen ved kundevideoen er, at det ikke bare er Pensam Banks egne ord, men en god kunde oplevelse der kommer til at understøtte budskabet om, at Pensam Bank er det rigtige valg.

Indhent et tilbud