Videoproduktion Aalborg

Videoproduktion i Aalborg som sælger din forretning

Hos Forretningsfilm.dk har vi produceret mere end 1000 videoproduktioner, til alle slags kunder. Er du på udkig efter et professionelt videohold, som sikrer dig en videoproduktion i høj kvalitet? – Så er du kommet til det rette sted.

Vi har i over 15 år produceret videoer i form af reklamefilm, virksomhedsfilm, profilfilm, brandingfilm, præsentationsvideoer og meget mere. Vi sørger altid for at dit budskab tydeliggøres, så vi kan ramme den rigtige målgruppe.

Vælger du os til din videoproduktion i Aalborg, kan du se frem til en video – som giver dig luft under vingerne.

Skal du have lavet en videoproduktion i Aalborg, ÅrhusKøbenhavn eller Odense, så anbefaler vi at du kontakter et erfarent videohold. Vi kører nemlig dagligt ud til hele landet og filmer, og vi kan derfor også komme ud til dig. 

Hos Forretningsfilm har vi stor erfaring med videoproduktion og marketing. Vi har altså certificeringerne, viden og erfaring på plads og udstyret er altid i topkvalitet.

Hvilken videoproduktion har du brug for?

Hos Forretningsfilm.dk kan vi hjælpe med alle former for videoproduktioner – om det er en reklamefilm, virksomhedsfilm eller noget helt tredje.

Vi har lavet en liste med potentielle formål for din videoproduktion.

Hvad kan en videoproduktion i Aalborg gøre for dig?

Vi har opstillet 5 fordele med en videoproduktion i Aalborg.

Er du på udkig efter en videoproduktion i Aalborg, anbefaler vi, at du vælger et videohold med de rette certificeringer og erfaring.

Mennesker husker 95% af dit budskab, når det serveres igennem en video.
68% siger, at de foretrækker at lære om et nyt produkt eller ydelse igennem en kort video.
70% af alle forretninger siger, at de producerer flere videoer nu, sammenlignet med sidste år.
87% af alle virksomheder bruger videoer og film som et markedsføringsværktøj, og hele 91% anser det som et væsentligt værktøj i deres marketingstrategi.
96% af marketingsfolk har brugt videoer og film til betalt annoncering.

Processen ved videoproduktion i Aalborg

Ved videoproduktioner spiller historien en stor faktor, da det hovedsageligt er historien bag videoen, som vækker interessen hos seeren. Når vi snakker om videoproduktion, så deler vi processen op i forskellige faser, som vi kalder de 4 P’er.

Er alt arbejde som skal på plads, før vi trykker på optagelsesknappen: Planlægning, ideudvikling og udarbejdelse af storyboards.

Det er her selve optagelsen begynder. Her står vi på din ønskede lokation og får alt det materiale vi skal bruge til din video, hellere for meget materiale end for lidt.
Her udvælger vi de klip vi skal bruge, optimerer lyd og billedkvalitet, dækbilleder og meget mere. Efter denne fase er din video færdig.
Her handler det om, hvordan vi får det optimale udbytte ud af din videoproduktion, altså hvor videoen skal annonceres. Videoer er i dag nemme og dele og er derfor et supereffektivt kommunikationsværktøj.

Derfor skal du vælge os

Med mere end 15 års erfaring med både video og marketing, finder du ikke et videohold der er bedre rustet til at lave din reklame film.

Vi har et landsdækkende hold af de dygtigste videografer, så uanset om du skal have lavet video i København, Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi altid en lokal videograf klar til at rykke ud.

Vores marketing baggrund er med til at sikre, at de videoer du får produceret, også rammer din målgruppe på de medier som du ønsker at annoncere på. Vi har hjulpet over 1000 kunder over hele Danmark, hvor ligger nr. 1 blandt branchens bedste på Trustpilot.

Så uanset om det er din hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat eller noget helt syvende. Så har vi både annonceret på medierne, og produceret content til dem rigtigt mange gange.

Indhent et tilbud