Videoproduktion Aalborg

Videoproduktion Aalborg

Videoproduktion udover det sædvanlige
Forretningsfilm.dk med drone
0 +
Års erfaring
0 +
Kunder
0 %
Tilfredshed

Videoproduktion i Aalborg som sælger din forretning

Hos Forretningsfilm.dk har vi produceret mere end 250 videoproduktioner, til alle behov. Er du på udkig efter et professionelt videohold, som sikrer dig en videoproduktion i høj kvalitet? – Så er du kommet til det rette sted.

Vi har i 15 år produceret videoer i form af reklamefilm, virksomhedsfilm, profilfilm, brandingfilm, præsentationsvideoer og meget mere. Vi sørger altid for at dit budskab tydeliggøres, så vi kan ramme den rigtige målgruppe.

Videoens formål kan du finde i den udfordring, som du ønsker at du video kan løse. Vælger du os til din videoproduktion i Aalborg, kan du se frem til en video – som giver dig luft under vingerne.

Videohold med de rette certificeringer

Skal du have lavet en videoproduktion i Aalborg, Århus, København eller Odense, så anbefaler vi at du nøje udvælger et videohold med erfaring og de rette certificeringer. 

Forretningsfilm.dk har vi stor erfaring med videoproduktion og marketing. Vi har altså certificeringerne, ekspertviden på plads og udstyret er i topkvalitet.

Hvilken videoproduktion har du brug for?

Hos Forretningsfilm.dk kan vi hjælpe med alle former for videoproduktioner – om det er en reklamefilm, virksomhedsfilm eller noget helt tredje.

Vi har lavet en liste med potentielle formål for din videoproduktion.

frank
drone
droneoptagelser
g-logo
0
5/5
Trustpilot_logo
0
5/5
fb-icon
0
5/5

Priser på videoproduktion i Aalborg

Sølvpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 1.400,-

7.500,-

Ekskl. moms

Guldpakken

MEST POPULÆRE

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 2.000,-

10.000,-

Ekskl. moms

Platinpakken

Afspil video
BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 3.600,-

15.000,-

Ekskl. moms

Hvis ikke en af de 3 ovenstående pakker passer til dig,
kan du fået et skræddersyet tilbud her.

Hvad kan en videoproduktion i Århus gøre for dig?

Vi har opstillet 5 fordele med en videoproduktion i Århus.

Er du på udkig efter en videoproduktion i Århus, anbefaler vi, at du vælger et videohold med de rette certificeringer og erfaring. 

Processen ved videoproduktion i Århus

Ved videoproduktioner spiller historien en stor faktor, da det hovedsageligt er historien bag videoen, som vækker interessen hos seeren. Når vi snakker om videoproduktion, så deler vi processen op i forskellige faser, som vi kalder de 4 P’er.

1. Pre-Produktion

Er alt arbejde som skal på plads, før vi trykker på optagelsesknappen: Planlægning, ideudvikling og udarbejdelse af storyboards.

2. Produktion

Det er her selve optagelsen begynder. Her står vi på din ønskede lokation og får alt det materiale vi skal bruge til din video, hellere for meget materiale end for lidt.

3. Post-Produktion

Her udvælger vi de klip vi skal bruge, optimerer lyd og billedkvalitet, dækbilleder og meget mere. Efter denne fase er din video færdig.

4. Publicering

Her handler det om, hvordan vi får det optimale udbytte ud af din videoproduktion, altså hvor videoen skal annonceres. Videoer er i dag nemme og dele og er derfor et supereffektivt kommunikationsværktøj.

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk har vi i mere end 15 år arbejdet med videoer, film og marketing. Vælger du Forretningsfilm.dk til din videoproduktion i Aalborg, er du sikret en video, som sætter skub i din forretning. Vi har igennem årene produceret mere end 250 videoproduktioner og er endnu ikke stødt på en utilfreds kunde.

Ønsker du en videoproduktion som sætter gang i din forretning? – Så kan vi hjælpe. Hos Forretningsfilm.dk kan vi garantere et godt resultat – og en video som sætter gang i din forretning.

Vores dygtige videohold er landsdækkende, hvilket gør at vi altid har en lokal videograf klar til at rykke ud.

Skal vi snakke forretning?

Er du i tvivl om, hvilken pakke der giver mening for dig? Eller ønsker du bare at tale med et rigtigt menneske inden du bestiller din nye flotte video, så ring eller skriv med det samme.

God rådgivning er 50% af en succesfuld video produktion.

Nogle spørgsmål?

Profil Frank

  Book en sølvpakke

   Tilvalg sølvpakke

   Video optagelse

   Video efterbehandling

   Billeder

   Book en guldpakke

    Tilvalg guldpakke

    Video optagelse

    Video efterbehandling

    Billeder

    Book en platinpakke

     Tilvalg platinpakke

     Video optagelse

     Video efterbehandling

     Billeder