Videoproduktion Århus

Find din videos formål og målgruppe

Hvilken type video søger du?

Typen af videoproduktion bestemmes af hvad dit formål med videoproduktionen er, samt hvilken videostil der matcher din målgruppe. Når vi har fundet målgruppen og formålet til din videoproduktion i Århus, skal vi finde ud af hvordan videoen skal produceres.

Dit formål finder du i den udfordring, du mener videoen skal hjælpe dig med at løse. Det kan eksempelvis være en produktvideo for et produkt/ydelse eller virksomhedsfilm.

Ønsker du specialoptagelser eller billeder, så har vi de rette certificeringer til at bl.a. at arbejde med droneoptagelser og i sidste ende give dig en videoproduktion som sætter gang i din forretning.

Hos Forretningsfilm sørger vi altid for, at dit budskab belyses og målgruppen rammes. Vi har stor erfaring med videoproduktioner i Århus – og kan derfor sikre dig en videoproduktion i høj kvalitet.

Hvilken videoproduktion har du brug for?

Hos Forretningsfilm.dk kan vi hjælpe med alle former for videoproduktioner – om det er en reklamefilm, virksomhedsfilm eller noget helt tredje.

Vi har lavet en liste med potentielle formål for din videoproduktion.

Hvad kan en videoproduktion i Århus gøre for dig?

Vi har opstillet 5 fordele med en videoproduktion i Århus.

Er du på udkig efter en videoproduktion i Århus, anbefaler vi, at du vælger et videohold med de rette certificeringer og erfaring.

Seere husker 95% af dit budskab, når det serveres gennem video.
68% siger, at de foretrækker at lære om et nyt produkt eller ydelse gennem en kort video.
70% af virksomheder siger, at de producerer flere videoer nu, end de gjorde på samme tid sidste år.
87% af virksomheder bruger video som et marketingværktøj, og 91% af marketingfolk anser video som en væsentlig del af deres marketingstrategi.
96% af marketingfolk har lavet betalt annoncering med video.

Processen ved videoproduktion i Aalborg

Ved videoproduktioner spiller historien en stor faktor, da det hovedsageligt er historien bag videoen, som vækker interessen hos seeren. Når vi snakker om videoproduktion, så deler vi processen op i forskellige faser, som vi kalder de 4 P’er.

Det er alt, det som foregår før vi klikker på optagelsesknappen, såsom: Idéudvikling, storyboard og planlægning.

Her begynder selve optagelsen. Det kan eksempelvis være droneoptagelser eller helt almindelige landjordsoptagelser.

Her vælger vi de rigtige klip, forbedring af lyd- og billede kvalitet, dækbilleder mm. Til slut har du din video.
En video er fantastisk nem at dele, hvilket gør det til et ekstremt effektivt kommunikationsværktøj. Når video er færdig, skal den publiceres. Her handler det om at få skubbet din video ud på de rigtige platforme.

Derfor skal du vælge os

Hos Forretningsfilm.dk bringer vi over 15 års erfaring inden for filmproduktion, videoer og marketing til bordet. Denne dybdegående erfaring sikrer, at vi leverer produkter af højeste kvalitet, der virkelig gør en forskel for din forretning.

Vi er stolte over at være et landsdækkende team hos Forretningsfilm, hvor kundetilfredshed altid er i centrum. Det betyder, at uanset hvor i Danmark du befinder dig, står vi klar med en dygtig videograf til at bringe din vision til virkelighed.

Med over 1000 succesfulde videoproduktioner under bæltet, er vi ikke bare erfarne – vi er eksperter i at skabe indhold, der fanger og engagerer på tværs af alle platforme. Uanset om du drømmer om at lyse op på hjemmesider, YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat eller andre steder, har vi de rette værktøjer og knowhow til at gøre din video til en succes.

Lad os hjælpe dig med at fortælle din historie og nå ud til dit publikum, uanset hvor de befinder sig. Kontakt Forretningsfilm.dk i dag, og lad os sammen skabe noget enestående

Indhent et tilbud